Suprolo-characters


Suprolo-charactersⒺ zijn de suprolo-figuurtjesⒺ die toegepast kunnen worden als beeldvorm. Fabrikanten kunnen deze suprolo-characters gebruiken op hun eigen producten. Of ze kunnen er een product van maken in de vorm van de suproloⒺ, zoals sieraden, speelgoed, wanddecoraties, knuffels, er is van alles mogelijk met de suprolo's.

Het voordeel, vraagt u zich misschien af?
De suprolo's zijn aantrekkelijk en dat is letterlijk. De aandacht wordt er vanzelf naar toegetrokken, omdat ze zo grappig en vrolijk zijn, of gek of raar, maar wel apart: ze fascineren kinderen, jonge mensen, volwassenen, mannen en vrouwen, opa's en oma's. En suprolo's kennen geen landsgrenzen, ze spreken een soort universele taal, die iedereen op aarde hoe dan ook raakt.
Dus al die vanzelfsprekende aandacht komt ook naar uw kwaliteitsproduct toe.

Probeer het gewoon eens!


Hoe gaat het in zijn werk?
Het is heel eenvoudig: u neemt contact met ons op, waarna wij een afspraak maken, persoonlijk of digitaal, waarbij u een of meer suprolo-characters uitkiest. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een licentie-overeenkomst, die door beide partijen wordt ondertekend.
Er zijn drie soorten licenties: een enkelvoudige, eentje voor promoties en reclamecampagnes en een uitgebreide suprolo-licentieⒺ.

Na het tekenen van de licentie-overeenkomst ontvangt u een vectorbestand van de suprolo-character, die u in elke gewenste kleur en grootte en in elk gewenst materiaal kunt vormgeven. U kunt ook een ingekleurde suprolo-character aanvragen. En vervolgens kunt u aan de slag met uw product waarbij u de aanwijzingen uit de licentie volgt.
Meer informatie over de suprolo-licenties
envelope
nl_NLNederlands