Uitgebreide
suprolo-licentie

Bij een uitgebreide suprolo-licentie verkrijgt u het recht om een suprolo-characterⒺ op uw eigen producten te reproduceren of te verwerken tot een eigen suprolo-productⒺ.

PRIJS

Maatwerk
De afspraken worden in een licentiecontract opgenomen en door beide partijen ondertekend.

Toegepast op uw product

Op kleding en accessoires,  speelgoed, interieurdecoratie, serviesgoed, voedingsmiddelen, boeken,  enz.

Suprolo-product

Suprolo's als knuffel, sieraden, als driedimensionaal beeld, interieurdecoratie, posters, ansichtkaarten, enz.

Animatiefilmpjes

De avonturen van de suprolo'sⒺ in beeld gebracht in de vorm van een animatiefilmpje.

Hoe?

Neem contact met ons op om een of meer suprolo-characters naar wens uit te kiezen en de voorwaarden door te spreken.
U kunt een afspraak maken om elkaar te ontmoeten in Nederland of België, maar de afspraak kan ook digitaal via Teams plaatsvinden.

Suprolo-character en handtekening

Bij het ondertekenen van het licentiecontract ontvangt u een zwart-wit afbeelding van de suprolo-character(s) in (vector)formaat naar keuze (jpg, png, wmf, svg).

Het voordeel van een vectorformaat is dat de afbeelding zonder kwaliteitsverlies kan worden vergroot of verkleind.

Bij de suprolo-character hoort een handtekening van The Artists Suprolo met het nummer van de suprolo. Deze zijn onderdeel van de suprolo-character en horen ook altijd bij de suprolo-character afgebeeld te worden in de vorm zoals deze door MAM productions wordt verstrekt. U ontvangt deze handtekening met nummer eveneens in vectorformaat.

U kunt dit vectorbestand van de suprolo-character naar eigen keuze één of meer kleuren geven. Het is niet toegestaan om een herkenbaar patroon af te beelden, dus geen bloemetjes, bladeren, zonnetjes, of iets wat te herkennen is als een object. Wel toegestaan zijn één of meer kleuren, stippen, strepen en andere geometrische vormen.

De Ⓔ rechts van de suprolo-character verwijst naar de tekst: 'Estare: Suprolo, Sant Julià de Lòria. All rights reserved'.  Deze tekst moet (ergens) worden geplaatst op het product waarvoor de suprolo-character wordt gebruikt. Op deze website is deze tekst bijvoorbeeld ook in de footer geplaatst.
Uw eigen copyrightvermelding kan erbij worden geplaatst.

Rechten

De naam "suprolo" en het uiterlijk van elke suprolo-character zijn geregistreerd en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.
Het suprolo-nummerⒺ identificeert elk suprolo-character op unieke wijze. Dat wil zeggen: elke suprolo-character heeft een eigen nummer.

De handtekening en het nummer met het merkteken Ⓔ behoren bij elk suprolo-character en moeten samen met het character worden weergegeven.

De handtekening en het nummer staan altijd onder de suprolo-character, zoals op de afbeelding van de suprolo-character die u ontvangt bij het ondertekenen van de suprolo-licentieⒺ. Deze ontvangen handtekening met nummer zijn die van The Artists Suprolo en dienen toegepast te worden. Deze worden altijd horizontaal onder de suprolo-character afgebeeld. U ontvangt deze handtekening met nummer eveneens in vectorformaat.

U kunt geen alleenrecht verkrijgen over een suprolo-character, maar er zijn wel afspraken te maken over een suprolo-character gekoppeld aan een bepaald product voor een bepaalde tijd. Uw eigen uitvoering (in kleur of met patroon) kunt u beschermen met uw eigen copyrights.

Contact
nl_NLNederlands